вівторок, 17 березня 2020 р.


ВІТАЮ!
У зв’язку з обставинами , що склалися, і які не залежать від нашого бажання (скасування IV етапу Всекраїнської  учнівської олімпіади з історії), хочу привітати мою зірочку - ученицю 8-А класу Закотій Елизавету, яка здобула перемогу на ІІІ (обласному) етапі і повинна була захищати честь міста, області на республіканському етапі. Але… здоров’я в такій ситуації- понад усе (і це правильно).
Для мене особисто, Лізо, ти – переможниця! Цілеспрямована, розумна, наполеглива, допитлива.
Стільки часу проведено за планшетом, стільки сторінок перечитано, стільки складних завдань зроблено. Без канікул, вихідних, свят, інколи без нормального сну.
Але я впевнена, що ти не жалкуєш про згаяний час, адже ти отримала набагато більше: нові знання, досвід досягати мети, познайомилась з цікавими людьми і стала більш самостійною  і впевненою в собі.
І, як сказав Цицерон:  «Найбільша перемога – це перемога над самим собою», а ти її вже здобула.
Також Велика подяка твоїм, Єлизавето, батькам за розуміння, підтримку, допомогу в наших справах!

Інтегрований урок з історії України та правознавства

20 лютого 2018 р. в рамках фестивалю "Інноваційних уроків" відбувся інтегрований урок з історії  України та правознавства з теми "Уроки державотворчих процесів" в 10-А класі. 

Урок провели вчитель історії Петрунькіна Ю.О. та вчитель правознавства Куниця З.М. Учні, на основі аналізу підручника, додаткової літератури та історичних джерел, визначали ознаки держав 1917-1920-х рр., їх здобутки та прорахунки. Учні визначили і основні уроки державотворчих процесів тих років, їх вплив на розвиток сучасної України. Діти показали вміння аналізувати, порівнювати, висловлювати власну точку зору, робити висновки. Учні продемонстрували вміння застосовувати набуті теоретичні знання на практиці.




Немає коментарів:

Дописати коментар